FLEXFORM

Flexform produceert een uitgebreide collectie woninginrichting, maar de nadruk ligt op banken, de kernactiviteit van het bedrijf. Internationaal bekend om zijn woonkamerinrichting, strekt het assortiment van het bedrijf zich ook uit tot de eetkamer en de slaapkamer. Elegantie is de constante.

De esthetische taal van het bedrijf komt beter tot uitdrukking in het concept van discrete elegantie, dat zich vertaalt in strakke vormen en zachte, nooit opzichtige materialen. De wereld van Flexform is er een van goede manieren en goede smaak, een soort artistieke finesse.

De consistentie van het ontwerp is een model dat de verleiding afwijst van modes die kortstondig lof oogsten maar geen duurzaam succes kunnen oogsten. Het is gebaseerd op de discrete en geruststellende elegantie van de collecties, met hun ingetogen verfijning, onweerstaanbare charme en strakke, zuivere lijnen, waarbij de esthetische uitdrukking van elegantie ligt in het onthullen van het essentiële. Een symfonie van smaakvolle elegantie en gematigdheid; een ingetogen, eeuwig moderne benadering. En, bovenal, tactiel en visueel comfort – het warme, omhullende gevoel van een oase dat iedereen ervaart die wegzakt in een Flexform bank, omringd door gezellige, vertrouwde objecten – fauteuils, bijzettafels, accessoires – die een intiem, coconachtig effect creëren.

Start typing and press Enter to search