Serax

Serax

Toegankelijk en functioneel design, de pijlers van Serax, en basis voor reeds verschillende collecties, werden vertaald in een assortiment van kleinmeubilair. De bijzondere keuze voor bepaalde materialen leidt vaak tot unieke producten die een universeel en tijdloos karakter uitademen.

In onze showroom vindt u o.a. de prachtige ontwerpen van Antonino Sciortino en de huisdesigner Marie Michielssen.

In de handen van de Milanese ontwerper, Antonino Sciortino komt ijzer tot leven. Objecten, gevormd uit zacht ijzer, hebben de uitstraling van sculpturen. De artisanele afwerking onderstreept de ziel die we terugvinden in elk object. Perfect integreerbaar in tal van interieurs door hun zuivere vormen en de ’vintage’ look en afwerking.

 

Marie Michielssen ontwerpt sinds lange tijd voor het bedrijf. De huisdesigner haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkseleven, ze laat zich vaak leiden door verschillende stimuli die haar inspireren om nieuwe ontwerpen te maken. Haar impressies vertalen zich in eigenzinnige ontwerpen zoals theelichtjes, vazen, bloempotten en canvas tassen die elke collectie steevast in een nieuwe vorm terugkeren in de nieuwe collectie. Hiernaast geeft Marie oude of vergeten materialen een nieuwe bestemming. De Emaille collectie is hier een mooi voorbeeld van.

Blader door onze collectie

Start typing and press Enter to search