VITRA – EAMES 75 JAAR EXPO

EAMES EXPO DDW

Ray en Charles Eames worden gezien als de grondleggers voor het hedendaags modernisme, dit via de ontwerpen van hun iconische meubelstukken, het destijds innovatief gebruik van materialen en hun baanbrekend werk op het gebied van architectuur, film en fotografie.

Naar aanleiding van 75 jaar Eames bij Vitra hebben we een kleine expo in onze showroom met een grote selectie van hun iconische meubelontwerpen, verschillende versies van de Eames Lounge Chair, waaronder een nieuwe versie in Bouclé stof, de Limited Edition La Chaise in zeer beperkte oplage van 75 stuks wereldwijd, de Elephant en housebirds in nieuwe uitvoeringen, en diverse kleinmeubelen en decoratie.

Deze expo viert de blijvende invloed van Ray en Charles Eames op hedendaags design en biedt een unieke kans voor designliefhebbers en verzamelaars om deze iconische stukken aan te schaffen en inzicht te krijgen in de creatieve genialiteit van dit legendarische koppel.

Tijdens deze speciale expo tot 14 oktober kunt u genieten van exclusieve voorwaarden  en mooie kortingen op geselecteerde Eames items, limited editions van de klassiekers en nieuwe uitvoeringen.

Kom langs en ontdek hun iconische designs !

Laatste nieuwsberichten

Recent Posts

Start typing and press Enter to search