DeDirekteurswoning is al jaren een gevestigde waarde in de interieurwereld.

Wij bieden een ruim assortiment van meubelen en accessoires van top designmerken uit het binnen- en buitenland, in een uitzonderlijk kader.

Na jaren in het prachtig herenhuis naast het Rabot gesitueerd te zijn, is de showroom eind 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op de industrieel erfgoed site van Dok Noord.

Wij verwelkomen u nu graag in onze grote 3500m2 showroom in de oude gieterij van de voormalige ACCEC site. Ons industrieel kader werkt als de ideale achtergrond voor onze exclusieve collecties.

Verspreid over 3 verdiepingen kunt u hier bij ons een mooi assortiment vinden van diverse grote en kleine design merken.

Met zowel de gekende design iconen als de laatste nieuwe ontwerpen voorgesteld op de meubelbeurs van Milaan, heeft u alles voor handen om van uw huis uw thuis te maken en uw interieur naar een nieuwe hoogte te brengen.

Ons gespecialiseerd team van interieurarchitecten zal u inspireren, adviseren en begeleiden voor uw project van A tot Z. Met tekeningen, een gedetailleerd sfeerontwerp en moodboard krijgt u van ons een duidelijk beeld hoe uw interieur er kan uitzien.

Met een eigen plaatsingsdienst zorgt het serviceteam van ‘deDirekteurswoning’ voor een perfecte opvolging van A tot Z voor zowel de levering, plaatsing als montage.

We verwelkomen u graag vrijblijvend in onze showroom in Gent op Dok Noord.

 

Heeft u meer interesse in slaapcomfort en relaxzetels?

Op zoek naar Jori, Durlet, Leolux, Hulsta, Kettnaker, Auping, Beka, …

Kom gerust langs in onze andere zaak in Merelbeke – Bottelare, Pontzeele Interieur.

Alle info vindt u op www.pontzeele.be

Start typing and press Enter to search